Szakkereskedő Paks

Rólunk

Üdvözöllek a Söni 2001 Kft Hörmann márkaoldalán!

 

Üdvözlünk a Söni Kft nevében. Most elkalauzolunk saját világunkba, a kulisszáink mögé:

 Cégünk alapítói, és munkatársai szakemberek, akikre bátran támaszkodhatsz, ha garázskaput, ipari kaput, vagy ezek kiegészítőit, garázskapu motort, kapunyitót és más kaputechnikai alkatrészt szeretnél beszerezni.

 Legyen sok szempontod, kollégáink egészen biztosan megtalálják Neked az ideális megoldást.

 A Söni Tolna Megye legnagyobb garázskapu szakértője. Közel 16 éve állunk megrendelőink szolgálatában a Hörmann, Eurodoor és Beninca termékek beszállításával, forgalmazásával.

Ez idő alatt több ezer beépített garázskapu és kerti kapunyitó került tőlünk a megfelelő helyeikre, és többségük a mai napig is töretlenül teljesíti saját szolgálatát.

 Cégünk másik üzletága: a vagyonvédelem, mellyel főképp a lakossági ügyfeleink biztonságát szolgáljuk biztonsági berendezéseinkkel és monitoring megfigyelő szolgálatunkkal. Erről bővebben ide kattintva tájékozódhat.

 Célunk, hogy berendezéseink minden területen precíz minőséget biztosítva szolgálják megrendelőink igényeit, mely a beruházási- és a későbbi üzemeltetési költségeket tekintve is értékarányos.

 

hcms.png

 

 

Munkatársaink:

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.